• ساعت : ۱۰:۵۱:۵۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۹/۰۶ 
  • تعداد بازدید : 81
  • کد خبر : ۹۲۶۱
روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری گزارش کرد
نشست فنی مشترك بین پژوهشكده خرما و میوه های گرمسیری با دانشگاه آزاد اهواز

نشست فنی مشترک بین پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری با دانشگاه آزاد اهواز

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری روز چهارشنبه 2 آذر 1401 نشست مشترک بین پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری با دانشگاه آزاد اهواز با حضور دکتر تراهی رئیس پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری، اعضای هیات علمی و کارشناسان این پژوهشکده، دکتر اعظمی معاون پژوهشی دانشکده پایه، دکتر جمالی رئیس مرکز تحقیقات نانو، دکتر تقی پور معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر نیری مدیر ارتباط با صنعت، دکتر اسدی لور رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر سادات عضو هیات علمی اصلاح نباتات و دکتر تدینی مدیر گروه صنایع غذایی در محل سالن جلسات این پژوهشکده برگزار گردید

در این نشست ابتدا دکتر تراهی ضمن خوش آمدگویی همکاران شاغل در پژوهشکده را معرفی کردند.

 سپس سمینار امکان سنجی استفاده از فرایند کلد پلاسما برای کنترل آفات و کاهش آلودگی محصولات کشاورزی به ویژه خرما به عنوان جایگزین میتیل بروماید توسط دکتر جمالی رئیس مرکز تحقیقات نانو و خانم دکتر تدینی مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ارائه گردید و به سوالات مطرح شده در این زمینه پاسخ داده شد.

در ادامه زمینه های همکاری دو طرف از جمله کشت بافت خرما، آبیاری هوشمند، شناسایی ارقام، کنترل آفات و بیماری ها و...  مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت

همچنین معاونت دانشگاه پیشنهاد مبادله تفاهمنامه در زمینه های مشترک را ارائه دادند و مقرر شد در اولین فرصت تفاهمنامه تهیه و مبادله شود.

در پایان نشست توافق گردید طرحی با چهار پروژه در ارتباط با بحث استفاده از کلد پلاسما به منظور ضد عفونی محصول خرما و جایگزین میتیل بروماید تهیه و به تصویب برسد.

پس از نشست فنی بازدیدی از فعالیت های شرکت های دانش بنیان فعال مستقر در پژوهشکده، آزمایشگاه کشت بافت، نخلستان پژوهشی صورت گرفت.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0