۱۴۰۱/۰۹/۰۵
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری گزارش داد
برگزاری كارگاه آموزشی سایت جامع الگویی مركبات با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی سایت جامع الگویی مرکبات با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامسر و در راستای اجرای طرح نوین ترویج کشاورزی و انتقال یافته های تحقیقاتی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کشاورزان، کارگاه آموزشی و ترویجی سایت جامع الگویی مرکبات با عناوین مدیریت برداشت و انبارداری مرکبات و اصول تغذیه باغات مرکبات با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران روز سه شنبه اول آذر 1401 در روستای شاهمنصور محله از توابع شهرستان رامسر در استان مازندران برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر حسین طاهری و دکتر طاهره رئیسی از اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری حضور یافته، ضمن بازدید از باغات، به عنوان مدرس به آموزش باغداران و بهره ‌برداران پرداخته و به سوالاتشان پاسخ دادند.