با هدف حمایت از دامداران خرد و کاهش هزینه‌های واکسیناسیون؛

تولید واکسن انتروتوکسمی ۴۰ دزی در شعبه کرمان مؤسسه رازی آغاز شد

۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۰۸:۱۷ کد: ۲۸۹۵۹ اخبار ستادی
تعداد بازدید: ۵۱
رئیس شعبه جنوب شرق مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی از آغاز تولید واکسن انتروتوکسمی در بسته‌بندی ۴۰ دزی خبر داد؛ اقدامی با هدف کاهش هزینه‌های تهیه واکسن، جلوگیری از هدررفت فرآورده و تسهیل دسترسی دامداری‌های کوچک به این محصول.
تولید واکسن انتروتوکسمی ۴۰ دزی در شعبه کرمان مؤسسه رازی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی سازمان تات رئیس شعبه جنوب شرق مؤسسه سرم سازی از آغاز تولید واکسن انتروتوکسمی در بسته‌بندی ۴۰ دزی در شعبه کرمان خبر داد و گفت: این اقدام با هدف پاسخ‌گویی به نیاز دامداران خرد و واحدهای دامپروری کوچک و متناسب‌سازی بسته‌بندی واکسن با میزان مصرف این واحدها انجام شده است.

کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از هدررفت واکسن

وی با اشاره به ضرورت تسهیل دسترسی دامداران کوچک به فرآورده‌های واکسنی، اظهار کرد: تولید واکسن انتروتوکسمی در بسته‌بندی ۴۰ دزی، ضمن کاهش هزینه‌های تهیه واکسن، از هدررفت فرآورده جلوگیری کرده و امکان استفاده بهینه از آن را برای دامداران خرد فراهم می‌کند. این اقدام در راستای حمایت از واحدهای کوچک دامپروری و پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای واکسیناسیون این بخش از جامعه دامداری کشور صورت گرفته است.

کلیدواژه‌ها: واکسن بسته دامداران کوچک شعبه تولید غلامرضا گل محمدی

آخرین ویرایش ۱۳ آبان ۱۴۰۵