معاون وزیر کشاورزی افغانستان در نشست مشترک با رئیس سازمان تات مطرح کرد؛

افغانستان خواستار توسعه همکاری‌های علمی و فنی کشاورزی با ایران شد

۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۰۷:۵۸ کد: ۲۸۹۳۸ اخبار ستادی
تعداد بازدید: ۲۲
معاون وزیر کشاورزی افغانستان با قدردانی از برگزاری دوره آموزشی تخصصی در تهران، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تجربیات ایران برای توسعه بخش کشاورزی افغانستان تأکید کرد و خواستار گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های قرنطینه دامی، شیلات، برنج، اصلاح بذر و آزمایش نهاده‌های کشاورزی شد.
افغانستان خواستار توسعه همکاری‌های علمی و فنی کشاورزی با ایران شد

به گزارش روابط عمومی سازمان تات صدر اعظم عثمانی، معاون وزیر کشاورزی افغانستان، در نشست وبیناری مشترک با دکتر غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ضمن قدردانی از برگزاری دوره آموزشی ۱۳ روزه در تهران، بر ضرورت تبدیل تعاملات علمی دو کشور به همکاری‌های عملی و اثربخش تأکید کرد.

وی با اشاره به اولویت‌های افغانستان، توسعه همکاری در زمینه قرنطینه دامی، شیلات، برنج، اصلاح بذر و ساماندهی تجارت محصولات کشاورزی بر اساس استانداردهای مشخص را ضروری دانست.

معاون وزیر کشاورزی افغانستان همچنین با اشاره به محدودیت امکانات آزمایشگاهی این کشور، خواستار همکاری ایران در انجام آزمایش‌های تخصصی کودها و سموم کشاورزی، تعیین نماینده مشخص برای پیگیری توافقات و تسریع در اجرای برنامه‌های مشترک شد.

کلیدواژه‌ها: کشاورزی معاون معاون وزیر وزیر افغانستان همکاری سازمان غلامرضا گل محمدی

آخرین ویرایش ۱۳ آبان ۱۴۰۵