• ساعت : ۱۸:۵۴:۳۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ 
  • تعداد بازدید : 174
  • کد خبر : ۵۳۵۱
دست‌یابی محققان پژوهشكده چای به دستاورد فناورانه تولید رنگ خوراكی از ضایعات چای در مقیاس نیمه صنعتی

دست‌یابی محققان پژوهشکده چای به دستاورد فناورانه تولید رنگ خوراکی از ضایعات چای
 (در مقیاس نیمه صنعتی)

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، پژوهشگران گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی، موفق به استخراج رنگ خوراکی از ضایعات چای در مقیاس نیمه‌صنعتی گردیدند. در مرحله آزمایشگاهی که در قالب پروژه تحقیقاتی با عنوان "استخراج رنگ خوراکی از ضایعات چای و ارزیابی پایداری آن" در سال‌های گذشته در پژوهشکده انجام گرفت، بهترین روش استخراج با بالاترین عملکرد مشخص شد. این روش در سال جاری و در مقیاس نیمه‌صنعتی با همکاری پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران (وابسته به جهاد دانشگاهی و مستقر در استان البرز)، پیاده‌سازی و عملیاتی گردید. رنگ خوراکی چای کاملاً طبیعی بوده و دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است و به دو صورت مایع و جامد قابل استفاده در صنایع تولید مواد غذایی می‌باشد. آنالیز دقیق رنگ استحصالی در دو حالت مایع و جامد (پودر) در فایل پی‌دی‌اف آورده شده است. پژوهشکده چای پتانسیل تولید صنعتی این محصول فناورانه را با مشارکت بخش خصوصی دارد.

 

دانلود فایل

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0