• ساعت : ۱۰:۴۳:۵۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۵ 
  • تعداد بازدید : 89
  • کد خبر : ۵۲۸۱
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری گزارش داد
برگزاری وبینار آموزشی و ترویجی  تاثیر شدت هرس بر افزایش تحمل به تنش خشكی انجیر در پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری

برگزاری وبینار آموزشی و ترویجی  تاثیر شدت هرس بر افزایش تحمل به تنش خشکی انجیر در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در روز سه شنبه 25 خرداد 1400 وبینار آموزشی و ترویجی  تاثیر شدت هرس بر افزایش تحمل به تنش خشکی انجیر با تدریس دکتر حمید زارع عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و با حضور جمع کثیری از کارشناسان مروجین پهنه، باغداران، بهره برداران، کارکنان پژوهشکده و سایر همکاران از موسسات و مراکز تحقیقاتی به صورت آنلاین برگزار شد.

این وبینارهای آموزشی و ترویجی با هدف انتقال نتایج تحقیقات و ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان، باغداران و بهره برداران توسط پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در بستر مجازی از شبکه اجتماعی کشاورزی ایران (تاک) برگزار می شود. و علاقمندان می توانند با ورود به ویترین سامانه یا اپلیکیشن تاک در قسمت وبینارهای کشاورزی و کانال موسسات و مراکز ملی و پژوهشی و کانال وبینار پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در این کلاس ها شرکت نمایند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0