۱۴۰۱/۱۰/۲۶
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای:
بازدید رییس موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور و همراهان از ایستگاه‌های تحقیقاتی اختصاصی پژوهشكده چای

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، در روز یک‌شنبه مورخه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۱؛ آقایان دکتر طاهری رییس موسسه تحقیقات علوم باغبانی، دکتر گل‌محمدی معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها موسسه، دکتر نجاتیان سرپرست پژوهشکده میوه‌های معتدله و سردسیری و دکتر سلیمانی عضو هیات علمی پژوهشکده موصوف به اتفاق دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای، از ایستگاه‌های تحقیقاتی اختصاصی پژوهشکده چای بازدید نمودند.

در ابتدای بازدید روزانه با مراجعه به ایستگاه تحقیقات چای زنده‌یاد مهندس مطهری لنگرود (خالسر) از عرصه‌های تولید نهال از جمله گردو، چای، صنوبر و ...، کارگاه فرآوری چای، محل استقرار شرکت دانش‌بنیان تولید کود زیستی محیا، انبار ایستگاه و ... بازدید شد و توسط دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای و مهندس شریفی مسئول ایستگاه مذکور توضیحات لازم در خصوص فعالیت‌ها و معرفی ایستگاه ارائه گردید. سرپرست و عضو هیات علمی پژوهشکده میوه‌های معتدله و سردسیری در خصوص قرارداد مشارکتی فی‌مابین در خصوص تولید انبوه نهال‌های گردوی پیوندی توصیه‌های فنی برای رشد مطلوبتر را تبیین و تشریح کردند.

پس از بازدید ایستگاه خالسر، رییس موسسه و همراهان از ایستگاه تحقیقات چای کاشف سیاهکل (ازبرم) بازدید نمودند که توسط دکتر سراجی و دکتر جهانگیرزاده‌خیاوی رییس ایستگاه مذکور، ضمن معرفی ایستگاه به اهم فعالیت‌ها اشاره شد. کلکسیون ارقام خارجی چای، استخر ذخیره آب، انسکتاریوم پرورش انبوه دشمنان طبیعی عوامل خسارت‌زا، انبار ایستگاه، خانه‌های سازمانی و ... از جمله مکان‌های مورد بازدید مهمانان بود. رهنمودهای لازم برای استفاده مطلوبتر از عرصه‌های ایستگاه توسط رییس موسسه بیان شد و مقرر شد زراعت چوب در حاشیه‌ها و کشت محصولات در فضاهای خالی از جمله انواع بری‌ها، برنج و ... برای ایجاد درآمدهای پایدار مورد توجه قرار گیرد.

در بعدازظهر نیز از ایستگاه تحقیقات چای شهید افتخاری شفت (فشالم) بازدید به عمل آمد. در این ایستگاه نیز توسط دکتر سراجی و مهندس شادمند رییس ایستگاه، توضیحات لازم در خصوص معرفی ایستگاه و اهم فعالیت‌ها ارائه شد. بسترهای کشت تولید نهال قلمه‌ای چای رقم کاشف (در قالب قرارداد دانش فنی منعقد شده با صندوق حمایت از توسعه صنعت چای و سازمان چای کشور)، باغ‌های مادری، کلکسیون منابع ژنتیکی چای، انبارها و ... در این ایستگاه بازدید شد و در جلسه کوتاهی در دفتر رئیس ایستگاه، مباحث فنی تبادل‌نظر گردید.